Vanomobil  draait al bijna vijftien jaar mee in het Vlaamse circuit dankzij de inspanningen van  Raf Polfliet  en  Lydia Poppe , plus de andere begeleiders van het team. De ploeg biedt sowieso al een grote groep renners de kans om de passie voor de MTB te beleven, en kreeg er tijdens het tussenseizoen verschillende pionnen van het gestopte Intrasys NoDrugs bij.

De ploeg wil zich vooral in de kijker rijden in de Vlaamse wedstrijden, de Europese wereldbekermanches en UCI-wedstrijden en -marathons in binnen- en buitenland. Daarvoor heeft het vertegenwoordigers in alle categorieën, van kids tot masters naar elite, waaronder ook een respectabele delegatie meisjes en vrouwen. Met de organisatie van de wedstrijd in Hamme doet de club trouwens ook van organisatorische kant een duit in het zakje.

Vorig jaar won de ploeg dankzij  Sander Elen  onder meer het eindklassement van de Flanders Series. Met  Jef Bertels Jason De Graeve  en  Ilken Seynaeve  maken er nog enkele Vlaamse kampioenen deel uit van de kern.

Vanomobil MTB Cycling Team 2020

U11:  Rosalie Cools
U13:  Arthur Cools, Liam Didden, Mart Leyssens (meisje)
U15:  Ilken Seynave (meisje), Lucas Leyssens
U17 (nieuwelingen):  Yentl Seynave, Ruben Vervaeke, Xander Samyn, Joachim Brouckmans, Vince Meeusen, Nova Planckaert (meisje)
Juniores:  Senne Cant, Nick Bruyninckx, Kjenta Groeninckx (meisje)
Elite 3:  Kevin Messagie, Laurens Vermuyten, Kobe Bleux, Yves Cools, Gianni Van Aeken
Masters:  Sven Van Pollaert, Bart Didden, Vincent Seynave, Yoni Brouckmans, Mario Meert, Claude Derveaux, Peter Wuyts, Marc Vanacker
U23:  Aaron Bauwens, Jef Regemortel, Nico Polfliet, Brian De Graeve, Jason De Graeve
Heren elite:  Niels Derveaux, Niels Heusdens, Jef Bertels, Sander Elen
Dames elite:  Inge Roggeman, Sara Beeckmans, Liene Meeusen, Marijke De Smedt
G-renners:  Dylan Derveauxhttps://mountainbike.be


Raf & Lydia


De de liefde voor het mountainbike is gegroeid tot het leiden van deze mountainbike ploeg. Samen met mijn vrouw Lydia en begeleiders zorgen wij voor een sportief team met een familiaal karakter.

 

System • Tekst en afbeelding
System + afbeelding en tekst