Vanomobil  draait al bijna zestien jaar mee in het Vlaamse circuit dankzij de inspanningen van  Raf Polfliet  en  Lydia Poppe , plus de andere begeleiders van het team. De ploeg biedt sowieso al een grote groep renners de kans om de passie voor de MTB te beleven, en kreeg er tijdens het tussenseizoen verschillende pionnen van het gestopte Intrasys NoDrugs bij.

De ploeg wil zich vooral in de kijker rijden in de Vlaamse wedstrijden, de Europese wereldbekermanches en UCI-wedstrijden en -marathons in binnen- en buitenland. Daarvoor heeft het vertegenwoordigers in alle categorieën, van kids tot masters naar elite, waaronder ook een respectabele delegatie meisjes en vrouwen. Met de organisatie van de wedstrijd in Hamme doet de club trouwens ook van organisatorische kant een duit in het zakje.

Vorig jaar won de ploeg dankzij  Sander Elen  onder meer het eindklassement van de Flanders Series. Met  Jef Bertels Jason De Graeve  en  Ilken Seynaeve  maken er nog enkele Vlaamse kampioenen deel uit van de kern.

Vanomobil MTB Cycling Team 2021

U11:  Lander Elen
U13:  Arthur Cools, Liam Didden
U15:  Ilken Seynave (meisje)
U17 (nieuwelingen):  Yentl Seynave, Ruben Vervaeke, Xander Samyn, Joachim Brouckmans, Vince Meeusen, Nova Planckaert (meisje)
Juniores:  Nicolas Foubert , Nick Bruyninckx,   
Elite 3:  Kevin Messagie, Laurens Vermuyten, Yves Cools, Gianni Van Aeken
Masters:  Bart Didden, Yoni Brouckmans, Mario Meert, Claude Derveaux, Marc Vanacker,  Ampe Diederik
U23:  Aaron Bauwens, Jef Regemortel, Nico Polfliet, Brian De Graeve, Jason De Graeve
Heren elite:  Niels Derveaux, Niels Heusdens, Jef Bertels, Sander Elen
Dames elite:  Sara Beeckmans, Liene Meeusen,  Brenda Franssen, Lucinde Reubens, Steffi Witvrouwen 
G-renners:  Dylan Derveauxhttps://mountainbike.be


Raf & Lydia


De de liefde voor het mountainbike is gegroeid tot het leiden van deze mountainbike ploeg. Samen met mijn vrouw Lydia en begeleiders zorgen wij voor een sportief team met een familiaal karakter.

 

System • Tekst en afbeelding
System + afbeelding en tekst